Lady Gaga: Suze zbog Bradleya Coopera

Piše: Redakcija

Od trenutka kada je premijerno prikazan film “A Star Is Born” ime poznate pjevačice Lady Gage stalno se vezuje uz ono glumca Bradleya Coopera. Naime, njih dvoje su igrali glavne uloge u ovom filmu, a saradnja je učinila da postanu nerazdvojni prijatelji. Upravo zbog toga je Gaga bila jedan od govornika na večeri koja je priređena u Bradleyevu čast, a povodom 20 godina njegove glumačke karijere. Svojim emotivnim govorom je oduševila prisutne. 

– U Bradleyovoj blizini se osjećam prijatno. Razlog je to što je on izuzetno ljubazan, a pri tom ne glumi. Velika mi je čast što si mi prijatelj – rekla je Gaga i u jednom momentu se rasplakala. 

Ona je dodala i to da joj je on najviše pomogao kada je riječ o njenom prvom glumačkom angažmanu, te da ga zbog nesebične podrške još više cijeni. 

– Zahvalna sam, ne samo zbog toga što si mi pomogao da budem bolja glumica, nego i zbog toga što si mi dozvolio da te zovem prijateljem – dodala je pjevačica. 

Film u kojem su Gaga i Cooper glumili treći je remake orginalne verzije istoimenog filma koji je snimljen 1937. godine.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti