Kate Hudson diktira trend: U modi su odijelo, jednostavna punđa i samo malo šminke!

Piše: Redakcija

Modnu reviju kuće Armani na ovogodišnjoj Sedmici mode u Milanu pratile su zvijezde; Kate Hudson, Pink, Elsa Pataky i Sophia Loren, međutim niko nije ostavio toliki dojam na javnost, kao što je to učinila glumica Kate Hudson. Tridesetpetogodišnja Kate je bila u centru pažnje prije revije Giorgio Armani Privé-a, i to upravo zbog kreacije modne kuće Armani.

Glumica se pojavila u blještavom ljubičastom odijelu koje je predstavljeno u januaru na Sedmici mode u Parizu, kao dio Armanijeve kolekcije za proljeće/ljeto 2014. godine.

Ovime je glumica poručila: odijelo će biti in, a kosa treba biti podignuta u jednostavnu punđu. Šminka? Može, ali minimalno! Sviđa li se vama glumicin stil?

[nggallery id=491]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti