Sara Huremović Prelević: Irmina i Ildina mama podijelila preslatku fotografiju kćerki

Piše: Redakcija

Sara Huremović Prelević, koju regionalna javnost zna kao majku djevojčica Irme i Ilde, prošle je sedmice na svijet donijela svoju treću kćerku Inu, a na svom Instagram profilu gotovo svakodnevno dijeli momenteiz zajedničke svakodnevnice.   No, posljednom objavom  u nizu je oduševila fanove, a riječ je o fotografiji na kojoj su Irma, Ilda i Ina. 

– Mama nas je odmalena naučila da uvijek imamo sve isto. Seka Ina je jedna i baš smo u frci ko će prvi da je uzme i ljubi. Svađe počinju – napisala je Sara ispod fotografije. 

Majka hrabrost, kako je često nazivaju, je za magazin “Azra” nakon porođaja govorila o tome kako su djevojčice reagirale na dolazak novog člana porodice. 

– Irma je presretna i bebu je vidjela na video-pozivu. Ljubila je telefon i pokazivala emocije. S druge strane, Ildić je mali ljubomorko, te je ostala suzdržana – dodaje Sara.

Podsjećamo, Sara je Inu dobila sa sadašnjim suprugom Veskom, za kojeg često ističe da joj je najveća podrška u životu. 

Pogledajte kako Irma i Ilda uživaju sa sestrom. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti