Neočekivan potez poznatog repera: 50 Cent sinu poželio da ga udari autobus

Piše: Redakcija

Poznati reper 50 Cent šokirao je fanove kada je na Instagram profilu sinu poželio da ga udari autobus. Naime, njega je, navodno, razljutila fotografija na kojoj njegov 21-godišnji sin Marquise Jackson pozira sa sinom njegovog suparnika Supremea McGriffa. 

– Kad bi obojicu ovih malih udario bus, to mi ne bi pokvarilo dan – napisao je reper. 

Podsjećamo, 50 Cent i Supreme već dugo nisu u dobrim odnosima, a razlog je to što je Supreme, koji se trenutno nalazi na doživotnoj robiji, planirao ubiti 50 Centa. No, Marquise, navodno, nije znao za ovaj sukob, mada se smatra da bi isto postupio i da je znao. Razlog svakako treba naći u činjenici da 21-godišnjak nije u dobrim odnosima s ocem, a pretpostavlja se da je to zbog toga što se 50 Cent na prilično ružan način rastao s njegovom majkom Shaniquom.

https://www.instagram.com/p/Bqx3O8LnF9p/?utm_source=ig_embed

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti