Martina Saira Keškić i Zlatan Muslimović: Očekuju drugo dijete

Piše: Redakcija

Direktorica i suvlasnica sarajevske firme „SEE Contact“ Martina Saira Keškić i nekadašnji nogometni reprezentativac BiH Zlatan Muslimović postat će roditelji drugog djeteta. Kako se čini ovaj put bi to mogao biti dječak. Objavom fotografije na društvenoj mreži Instagram, Martina se odlučila podjeliti sretnu vijest sa svojim fanovima. Na fotografiji su ona i kćerkica Ema, a u opis je dodala kako s nestrpljenjem očekuju dolazak brata. Malena Ema ne krije sreću što će uskoro u dom stići i braco pa neprestano ljubi mamin stomak.

– Prepuni smo emocija. Radost je u zraku i u našim srcima. A kada se tako osjećate, riječi su suvišne i nedovoljne da ispričaju pravu priču. Ema, moj „ćup zlata“, u svakoj je mojoj ćeliji… takva je, magična. Najupečatljivije što ću nositi dugo u srcu je ugođaj; osmijesi na licima djece i odraslih, zadovoljstvo, sreća i ljubav – izjavila je Martina za naš Magazin, kada su proslavljali drugi rođendan kćerke Eme.

https://www.instagram.com/p/BnjDiXoF1Xc/

View this post on Instagram

Sundays are about Love..

A post shared by martina saira (@martinasaira) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti