Novak Đoković se vjenčao, Jelena uzela suprugovo prezime

Piše: Redakcija

Prvi reket svijeta Novak Đoković sklopio je brak sa svojom dugogodišnjom djevojkom Jelenom Ristić, danas, u 18.30 na Svetom Stefanu u Crnoj Gori, piše srbijanski Blic. Procedura vjenčanja je bila izuzetno brza, a svečanost koja je počela u 18.00 sati, već 30 minuta kasnije je bila završena.

Zvanice koje su odsjele na Svetom Stefanu su stigle u Aman resort u povorci crnih limuzina, te su prošli kroz more privatnog obezbjeđenja koje sa kopna pazi na svečanost, dok morsku stranu čuva crnogorska policija sa gliserima.

Vjenčanje se održalo u posebno napravljenoj mermernoj kupoli, a nakon što su svi aplauzom pozdravili njihov novonastali brak, Jelena, koja je uzela Novakovo prezime, je bacila bidermajer. Sada slijedi svadbeno veselje.

Oko 140 zvanica, među kojima i Novakov novi trener Boris Becker, nakon ceremonije se premjestilo u već postavljene šatore udaljene samo 20 metara.

U srijedu navečer mladenci i gosti, dan uoči vjenčanja, uživali su na zabavi na kojoj su sudjelovali i teniser Viktor Troicki, te Đokovićev trener Marijan Vajda. Prisutne je zabavljao Željko Samardžić, koji je izjavio da mu je to jedan od najljepših događaja u karijeri, piše 24 sata.

U četvrtak ujutro doručak gostiju Novaka i Jelene na terasi luksuznog resorta Aman prekinula je kiša.

Prvo je bilo objavljeno da će građansko vjenčanje biti večeras u 20 sati, ali zbog lošeg vremena i kiše mladenci su se namjeravali vjenčati u 16 sati, ali ipak su i taj termin odgodili za 18 sati. Crkveno vjenčanje bit će u subotu 12. jula, a na njemu će prisustvovati samo kumovi i najbliži članovi porodice.

Pročitajte još