Versace ima novo lice: Glumica ostavila sve bez daha svojim izgledom

Piše: Redakcija

Na nedavno održanoj modnoj reviji svjetskog brenda “Versace” najveću pažnju javnosti privukla je mlada holivudska glumica koja je svojim izgledom ostavila bez daha sve prisutne. Revija koja je održana na njujorškom Manhattanu bila je prilika da ljubitelji poznatog talijanskog brenda pogledaju najnovije kreacije. Pored savršeno izvajanih figura manekenki koje su prošetale modnom pistom, sve oči su bile uprte u prelijepu glumicu Blake Lively koja je svojim stylingom naprosto oduševila.

Glumica koja je poznata po svom vedrom i šaljivom duhu, pojavila se na reviji u prelijepoj srebrnoj haljini sa velikim izrezom na leđima. Prisutni su se mogli samo složiti u jednom, Blake je naporosto izgledala savršeno. Prelijepa haljina talijanskog modnog giganta “Versace” izgledala je kao skrojena za nju, a cjelokupnu kombinaciju ukrasila je zlatnim salonkama brenda “Labutin”, a kovrdžava kosa prebačena na jednu stranu, dala joj je dodatnu dozu glamura.

Glumica je trenutno u braku sa kolegom Ryanom Reynoldsom sa kojim ima dvije kćerke. Blake je veliku popularnost stekla ulogom u hit seriji “Tračare” nakon koje su na njenu adresu stigle veoma primamljive ponude.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti