Cher sa 72 godine otkrila tajnu svoje zavidne figure

Piše: Redakcija

Cher je proglašena kraljicom popa još davnih šezdesetih kada je tek započela karijeru, ali se i nakon pet desetljeća čvrsto drži na sceni. Cher je više puta izjavila kako se osjeća kao djetinjasta tinejdžerica. 

Poznata pjevačica je otkrila tajnu svoje zavidne figure, otkrivajući da usprkos tome što ima 72 godine vježba više nego ikad.

– Veoma sam djetinjasta osoba, možda to pomaže cjelokupnom izgledu. Nisam glupa, ali jednostavno sebe ne smatram odraslom osobom – rekla je dodavši da ni svoje prijatelje ne gleda kao odrasle ljude te da smatra da je njihova duša još uvijek veoma mlada.

– Volim torte i slatko, ali moram se ograničiti jer moram stati u kostime na nastupima. Tako da pratim šta jedem i nisam baš oduševljena time, ali to tako mora biti. Kada sam imala 40 nisam to morala raditi, ali sada moram i želim – rekla je Cher.

View this post on Instagram

2/7/17 Las Vegas, NV 🌟

A post shared by Cher (@cher) on

View this post on Instagram

Feb 8, 2017 💖 http://cher.com

A post shared by Cher (@cher) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti