Jackie Chan otkrio šokantne detalje: U napadu bijesa svog dvogodišnjeg sam sina bacio s jedne strane sobe na drugu

Piše: Redakcija

 

Majstor borilačkih vještina, glumac i redatelj Jackie Chan u svojoj autobiografiji “Nikad ne odrastite” otkrio je da se tokom života borio s ovisnošću o alkoholu te da je jednom prilikom svog sina Jayceeja Chana bacio s jedne strane sobe na drugu, piše CNN.

Knjiga “Nikad ne odrastite” prvi je put objavljena 2015. godine na kineskom, a sada je objavljen njenengleski prijevod. Chan u njoj priznaje da je u ranim danima svoje karijere posjećivao prostitutke te pojašnjava kako je njegova slava utjecala na njegov privatni život.

Zvijezda hongkonških akcijskih filmova rekao je da mu je slava udarila u glavu te da je jednom prilikom 500.000 američkih dolara potrošio na satove za svoj hongkonški kaskaderski tim.

Glumac otkriva da je bio sklon destruktivnom ponašanju.

– Stalno sam se vozio pijan. Ujutro bi skršio svoj Porsche, predvečer Mercedes. Cijele sam dane provodio u magli – napisao je Chan i dodao da je fotoreporterima koji su htjeli fotografirati njegove uništene automobile prijetio batinama.

Glumac u “Nikad ne odrastite” piše da je jednom prilikom svog sina Jayceeja Chana kao dvogodišnjaka u napadu bijesa bacio s jedne strane sobe na drugu.

– Podigao sam ga jednom rukom i zavitlao na drugu stranu sobe, gdje je udario u kauč. S obzirom na to koliko sam sile primijenio, da je udario u leđa kauča ili u naslove za ruke, moglo je biti ozbiljnijih posljedica – povjerio se Chan čitateljima i otkrio da mu je odmah bio žao što je to napravio te da se zakleo da to više nikada neće napraviti.

Hongkonški je glumac otkrio da je većinu svojih primanja s početka karijere kada je radio kao kaskader i statist trošio na piće, kocku i žene.

– Sjećam se kada sam prvi puta ušao u noćni klub. Bio sam sramežljiv, ali sam se svejedno ponašao kao da sam važan. Djevojka koja me posluživala, znao sam je kao Broj Devet, bila je lijepa i prijatna – otkrio je u knjizi Chan i priznao da joj je često vraćao.

 

Pročitajte još