Madonna i Lady Gaga ne kriju netrpeljivost

Piše: Redakcija

Višegodišnja svađa između dvije kraljice popa, Madonne i Lady Gage se nastavlja, iako je sve izgledalo kao da su dvije pjevačice napokon uspjele  zaboraviti netrpeljivost. Ovoga puta sve je započela Madonna, koja se okomila na svoju mlađu kolegicu nakon što je internetom počela kružiti video kompliacija na kojoj Lady Gaga, tokom promocije filma „Zvijezda je rođena“, ponovo koristi poznatu Madonninu izjavu.

– U sobi može biti 100 ljudi, od kojih 99 njih ne vjeruje u vas, no potreban je samo jedan koji će vam promijeniti život – izgovara Lady Gaga, a slično je Madonna govorila još 80-ih godina.

Očito iznervirana kolegicom, kojoj se smiješi i Oscar, Madonna je na svom Instagram profilu objavila taj čuveni intervjuu u kojem govori:

„Ako je u sobi 100 osoba i 99 njih kaže da im se sviđaš, ja pamtim samo onu jednu osobu koja je rekla da joj se ne sviđam.“ Ipak, snimka nije dugo ostala, a Madonna se vjerovatno ohladila i uklonila istu.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti