Pogledajte kako je Trumpov sin ukrasio novogodišnju jelku

Piše: Redakcija

Decembar je dio godine kada mnogi ljudi u svijetu uveliko pripremaju nakit kojim ukrašavaju novogodišnju jelku. Na ovaj običaj nisu ostale imune ni brojne poznate ličnosti koje se često putem društvenih mreža žele pohvaliti svojoj dekoracijom. No, da su neki otišli predaleko pokazao je najstariji sin predsjednika SAD. Donald Trump Mlađi odlučio je na sebi svojstven način ukrasiti svoju jelku pa je tako na njen vrh umjesto tradicionalne zvijezde postavio ni manje ni više nego figuru svoga oca.

-Nisam mogao da se opredjelim između anđela ili zvijezde, pa sam zato odabrao oboje- napisao je Trump Mlađi na svom Instagramu.

Donald Mlađi je Trumpov najstariji sin koga je dobio u braku sa Ivanom Trump. Iako se njegova objava svidjela mnogima koji su je protumačili kao šaljivu, većina onih koji su je vidjeli izjavila je kako ovo nije primjeran način za političku promociju njegovog oca.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti