Eva Longoria: Ne želim mršati

Piše: Redakcija

Poznato je da se ženama, a posebno onim koje pripadaju svijetu show biznisa, ne oprašta nesavršen izgled. Višak kilograma nalazi se visoko na listi nedozvoljenih stvari, a ni nedavni porođaj “nije dovoljno opravdanje”. S tim problemom susreće se i glumica Eva Longoria koja je prije šest mjeseci rodila sina Santiaga. Ona uživa u majčinstvu, ali stiže i da posjećuje mnoge događaje na kojima se vidi da još uvijek nije izgubila kilograme koje je dobila tokom trudnoće. Njoj to ne smeta, ali se ,kaže, susreće, s negativnim komentarima.

– Ljudi mi govore da požurim s mršanjem, ali ne slušam ih. Ugledam se na moju mamu i sestre koje su jake žene i postupam kao one – rekla je Eva za magazin People i naglasila da nema problem sa sampouzdanjem. Kilograme skida lagano, a u tome joj pomažu lagani treninzi, i prije svega joga.

– Dižem lakše tegove i dajem tijelu vremena da se navikne na period poslije trudnoće. Nije mala stvar roditi dijete, zato sebe ni ne forsiram da što prije smršam – rekla je i dodala da nije ljubitelj vježbanja.

– Uvijek se potajno nadam da se trener neće pojaviti. Obradujem se i kada zakasni nekoliko minuta. Ne volim da vježbam- bila je iskrena Longoria.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti