Novosti

Mary Queen of Scots: Glavni junaci filma zajedno i nakon snimanja

Glumica Saoirse Ronan i njen kolega Jack Lowden odigrali su uloge ljubavnog para u filmskom ostvarenju “Mary Queen of Scots”, a nakon sjajne filmske role među njima je planula ljubav. Kako pišu američki mediji, par je viđen kako razmjenjuje nježnosti nakon njujorške premijere njihovog filma.

-Ne znamo kada su se smuvali, ali smo svi to vidjeli u utorak uveče kada su se pojavili zajedno. Izgledali su vrlo srećno i bili su baš slatki- rekao je izvor blizak paru.

View this post on Instagram

‘Mary Queen of Scots’: Saoirse Ronan and Margot Robbie (who were both Oscar-nominated last year for their performances as head-strong, dominant young women) are back for another Awards season, and again playing head-strong dominant young women. But this time out, Ronan and Robbie star opposite each other in the period costume drama @maryqueenmovie, a historically-inspired account of the Scottish queen. Words by @morganrojas ➖ Now playing at @arclightcinemas #hollywood. Link in bio. • • • • • #maryqueenofscots #saoirseronan #margotrobbie #jacklowden #beauwillimon #joealwyn #guypearce #queenelizabeth #focusfeatures #femalefilmmakerfriday #biography #femalefilmmaker #womeninfilm #england #scotland #cinema #film #movie #moviereview #filmreview #nowplaying #femaledirector #bowtonoone

A post shared by Cinemacy (@cinemacy) on

Isti izvor navodi kako je Jack svuda prati, a u jednom momentu otpratio je do toaleta gdje ju je i sačekao da bi se potom vratili na zabavu upriličenu nakon filma. Glumac je prije početka snimanja istakao kako je jako uzbuđen što će raditi zajedno sa Ronan.

Iako je sve jasnije da je glumački par postao par i van kamera, Saoirse je nedavno dovođena u vezu sa Jackovim bratom koji se uspješno bavi baletom. Jedan od Jackovih prijatelja izjavio je kako su Jack i Saoirse proveli zajedno nekoliko dana na romantičnom putovanju u Dominikanskoj Republici.

Pratite nas na društvenim mrežama