Maja Šuput: Nenad je zadužen za pranje veša

Piše: Redakcija

Poznata hrvatska pjevačica Maja Šuput nedavno se uselili u zajednički stan koji su opremili po svom ukusu. Maja i njen vjerenik Nenad Tatarinov nadgledali su radove tokom uređenja stana, a Maja je imala samo jednu želju koju joj je Nenad ispunio.

-Više-manje je sve gotovo. Nemam prste u tome. On je sve sređivao s arhitektama, a ja sam to aminovala. To stvarno izgleda kao iz kataloga. Moj stan je i dalje moj, a ovo je drugi stan – naš stan. U novom stanu sam ja tražila samo da garderoba bude veća i izgleda kao jedan butik- izjavila je Maja.

View this post on Instagram

Have a glamorous weekend 😘😘😘

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Ona je naglasila kako je stan moderan. Za svoj novi životni prostor odabrali su glamurozan namještaj, baš kako Maja i voli. Po njenoj želji arhitekte su projektovale da njihov dom liči na apartmane luksuznih hotela. Iako je sve uglavnom po Majinom ukusu, Nenad se pobrinuo da stan opremi svim potrebnim električnim uređajima.

-On je kupio veš mašinu, ali on će se baviti s njom. Da mi ruka otpadne, nema šanse. Neka se bavi time, to su njegove igračke- izjavila je pjevačica.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti