Sharon Stone: Uživa u šetni s novim dečkom

Piše: Redakcija

Zbog serije „Novi papa“ čija je radnja smještena u Rimu, 60-godišnja Sharon Stone trenutno ima novi dom. U periodu dok se serija ne snima ona svoje vrijeme provodi s novim dečkom, italijanskim aktivistom i novinarom Enzom Cursijem, koji je početkom godine nominovan za Nobelovu nagradu za mir.

Za ovu nagradu je nominovan jer sudjeluje u radu koja se bori protiv nuklearnog naoružanja. Zahvaljujući upravo humanitarnom događaju ovaj par se upoznao prije pet godina u Varšavi, a kako se može vidjetu upravo iz prijateljstva se rodila i ljubav. To su potvrdili šetnjom početkom sedmice u Rimu, a Enzo joj  je upravo bio pratnja na humanitarnom događaju u Italiji gdje je dobila i nagradu.

Rezultat slika za enzo cursio sharon stone

Rezultat slika za enzo cursio sharon stone

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti