Nekada su bili san svake žene: Axl Rose i Mickey Rourke danas izgledaju neprepoznatljivo

Piše: Redakcija

Za njima su nekada ludjele žene širom svijeta, a danas izgledaju neprepoznatljivo. Naime riječ je o slavnom rock pjevaču Axlu Roseu, frontmenu Guns ‘n’ Rosesa, i holivudskoj zvijezdi Mickeyju Rourkeu. Njih dvojica su nedavno zajedno posjetili bokserski meč u Los Angelesu, a jedan obožavatelj koji ih je prepoznao, napravio je fotografiju i objavio na Instagramu. 

Njegovi pratitelji nisu mogli vjerovati svojim očima.

Mickey je poznat po tome kako je brojnim plastičnim operacijama upropastio lice do neprepoznatljivosti. Priznao je da je pet puta operirao nos, te da je zbog povrede morao operirati jagodičnu kost. Stručnjaci procjenjuju da je uz to napravio i facelift, ugradio fillere, te umetke u obraze i bradu. 

Slikovni rezultat za Mickey Rourke

Axl je, osim što je s godinama udebljao, također potražio pomoć plastičara koja nije baš dobro završila. Navodno je korigirao nos, ugradio implantate u obraze i zategnuo lice.

Slikovni rezultat za axl rose young

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti