Bivši sekretar za štampu otkrit će tajne braka princa Charlesa i princeze Diane

Piše: Redakcija

Bivši sekretar za štampu kraljice Elisabeth II, Dickie Arbiter otkrit će brojne pikanterije o vezi princa Charlesa i pokojne princeze Dijane, kao i kako je došlo do kraha ostala dva kraljevska braka, piše britanski Mirror.

Princ Charles već je jednom oklevetan u knjizi njegovog bivšeg suradnika, a sada i Dickie Arbiter najavljuje objavu pikanterija o burnom odnosu princa Charlesa i princeze Dijane.

Princ je 12 godina surađivao s Arbiterom i smatrao ga čovjekom kojem može otkriti i svoje najdublje tajne. Arbiter je bio uz njega i tokom bračnih problema s princezom Dijanom, a zna sve i o prinčevoj aferi s Camillom Parker-Bowles.
U svojoj će knjizi otkriti kako se princeza Diana osjećala poniženo od svog supruga nakon njegove afere s Camillom, a opisao je i dane koje je provodila kao nesretna supruga.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti