Trema zbog susreta s kraljicom Elizabethom II: Devetogodišnji dječak oduševio reakcijom

Piše: Redakcija

Britanska kraljica Elizabetha II jedna je od najmoćnijih žena na svijetu, što svakako doprinosi tome da oni kojima se pruži prilika da je upoznaju, imaju određenu vrstu treme. No, reakcija devetogodišnjeg dječaka Nathana Granta, koji je kraljicu upoznao tokom njene nedavne posjete Coramu je zbog svoje specifičnosti oduševila sve. Naime, on se u momentu kada je kraljica obratila pažnju na njega postidio do te mjere, da je iste sekunde kleknuo na koljena i otpuzao do vrata, da bi prilikom izlaska rekao glasno: „Doviđenja“.

Ipak, uprkos simpatičnosti dječakova reakcije nije nešto što je privuklo najviše pažnje, s obzirom na to da je ostala u sjeni kraljicine reakcije koja je bila smirena kao da se ništa nije desilo, te je dječaka samo ispratila pogledom.  Pogledajte ovaj simpatični susret.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti