William i Kate sa djecom pozirali u džinsu za godišnji katalog

Piše: Redakcija

Princ William i njegova supruga Kate Middleton nedavno sa svojim mališanima pozirali za novogodišnji album koji se tradicionalno predstavlja krajem kalendarske godine. Vidno raspoloženi mališani uživali su fotografisanju koje je obavio novo porodično fotograf Matt Porteous. William i Kate, kao i njihovo troje djece, za ovaj set izabrali su ležernu modnu kombinaciju, pa su tako svi bili obučeni u popularni džins. Najveću pažnju izazvao je njihov mlađi sin Louis koji iako ima svega sedam mjeseci vrlo dobro zna pozirati. Njihov stariji sin George bio je jako nestrpljiv tokom fotografisanja, što svakako nije promaklo vještom oku fotografa.

-Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea sa zadovoljstvom predstavljaju novog porodičnog fotografa. Fotografija koju je uslikao Matt Porteous, pokazuje vojvodu i vojvotkinju sa njihovo troje djece u Anmer Hallu. Ova fotografija naći će se u “Kraljevskom božićnom katalogu”- stoji u opisu fotografije Kensington palače.

Tradicionalno fotografisanje za godišnji katalog veoma je popularno među članovima kraljevske porodice, pa je tako na zvaničnom Instagramu Kensington palače objavljena i fotografija Harryja i Meghan sa njihovog vjenčanja.

William i Kate uskoro će prisustvovati tradicionalnom predbožićnom ručku koji organizuje kraljice Elizabeth II u Buckinghamskoj palači.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti