Novo vjenčanje u Hollywoodu: Udaje se zvijezda filma Pedest nijansi sive

Piše: Redakcija

Glumica Dakota Johnson uskoro bi mogla izgovoriti sudbonosno “da”, a prijatelji njenog dečka, frontmena grupe “Coldplay” Chrisa Martina ističu kako je muzičar sve više siguran u svoju odluku, a navodno im se povjerio da bi uskoro mogao zaprositi svoju djevojku. Par je svoju vezu započeo prije godinu dana, a Chris je po svemu sudeći siguran da ponovo želi stupiti u brak, budući da se prije dvije godine razveo od glumice Gwyneth Paltrow sa kojom je u braku proveo trinaest godina.

–Oni će uskoro biti vjereni. Chris je ludo zaljubljen, a Dakota ga je osvojila svojim normalnim ponašanjem i time što ne voli da bude u središtu medijske pažnje– rekao je neimenovani izvor blizak paru.

Izvor blizak paru tvrdi kako je Martin pun razumijevanja i nije htio svojoj djeci da priredi previše iznenađenja i promjena odjednom, budući da se njegova bivša supruga Gwyneth Paltrow nedavno vjenčanje sa producentom Bradom Falchukom.

Chris i Gwyneth iz 13 godina dugog braka koji se raspao 2016. godine dobili su dvoje djece, kćerku Apple i sina Mozesa, a nakon razvoda, ostali su u jako dobrim odnosima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti