Pogledajte kako uživa kćerkica Ivane Selakov

Piše: Redakcija

Iako se porodila prije mjesec dana pjevačica Ivana Selakov brzo se vratila u formu. Pjevačica je u potpunosti posvećena kćerkci Kruni, koja je prava mala princeza. Njeni roditelji se tako i ponašaju prema njoj, a zabavljaju je na razne načine.

Ivana sa svojim obožavateljima rado dijeli Krunine fotografije, a nedavno je objavila i jednu na kojoj djevojčica uživa i gleda crtani fim. Ipak, nekima se nije svidjelo da tako mala djevojčica već gleda u tablet. 

– Gledamo crtane. Doduše. Samo smo jednom namjestili za slikanje ali vidim da su mnogi potreseni ovim! Nema potrebe drage žene, bebica živi normalan i zrav život, mama i tata je maze i paze, a mama joj i pjeva. Meni je bilo simpatično da je vidim 15 sekundi kako prati okicama pčelice i bubamare – napisala je Selakov uz Kruninu fotografiju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti