Tara Reid: Šokirala mršavim izgledom

Piše: Redakcija

Glumice Tare Reid se svi sjećaju iz vremena kad je utjelovila Victoriju Lathum u romantičnoj komediji ‘Američka pita’, no otišla je predaleko s održavanjem vitke linije. 

Glumica, koja je u novembru napunila 43 godine života, a pojavila se na crvenom tepihu i zabrinula fanove. Naime, iako ona tvrdi da je potpuno zdrava, glumica izgleda sve ispijenije i ispijenije. No, ovaj put je Tara obukla haljinu koja je sa strane samo povezana tankim nitima. Tara je naime toliko mršava da joj se i koža objesila. Doista izgleda kao da je anoreksična.

Za ovakav je mršav izgled veliki krivac sigurnno je kriva i njena ovisnost o alkoholu s kojom se borila u prošlosti – 2009. pisalo se da je u klinici za rehabilitaciju u Los Angelesu, a šuškalo se da to nije njeno prvo odvikavanje u nekoj ustanovi. Godinama poslije paparazzi su i dalje donosili fotografije s njezinih pijanih zabava, no ona je tvrdila da se naučila kontrolirati kad je alkohol u pitanju.

Tara Reid

Tara Reid

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti