Jelena Veljača: Porodica ponovo na okupu

Piše: Lejla Bejdic

Iako više nisu u braku, Jelena Veljača i Dražen Čuček i dalje se odlično slažu i redovito druže, pogotovo kada je u pitanju poseban dan njihove kćerkice. Malena Lena proslavila je svoj treći rođendan povodom kojeg se cijela porodica okupila u Beogradu, gdje Jelena trenutno snima seriju ‘Pogrešan čovjek’. 

Veliko rođendansko slavlje u Beogradu producentica i autorica serije ‘Pogrešan čovjek’ podijelila je s prijateljima i fanovima na Instagramu. ‘We are family’, napisala je Jelena ispod fotografije citirajući stihove dobro poznate pjesme grupe Sister Sledge.

Trogodišnja Lena je večer prije dočekala rođendan pušući svječiće na svojoj rođendanskoj torti kada su kazaljke otkucale ponoć, obučena u elegantnu bijelu haljinicu poput prave male dame, a slavlje se nastavilo i dan poslije u dječjoj igraonici.

Brižna mama Jelena svojoj je miljenici uslišila sve želje, pa je djevojčicu razveselila i kostimima Snjeguljice za sebe i Lenu. Fotografije koje je glumica i producentica podijelila s fanovima izazvale su lavinu oduševljenih rekacija i komplimenata, a pratioci su Jelenu zatrpali i brojnim čestitkama za malenu Lenu.
Podijelila je i fotografiju na kojoj se vidi da se i nakon rođendana druži s bivšim suprugom. 
 
 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti