British Fashion Award: Muzičke zvijezde bojkotovale Meghan jer im je ukrala show

Piše: Redakcija

 

Tokom dodjele nagrada na “British Fashion Award” koja je prije nekoliko dana održana u Londonu, na opšte iznenađenje prisutnih, na samoj završnici svečane ceremmonije na sceni se pojavila vojvotkinja Meghan Markle. Iako njen dolazak nije bio najavljen, prisutni su bili prijatno iznenađeni kada se Meghan pojavila na sceni u elegantnoj crnoj haljini i time atmosferu dovela do usijanja. Ipak, bilo je i onih kojima se njeno pojavljivanje nije dopalo, nakon čega su demonstrativno napustili svečanu ceremoniju.

View this post on Instagram

“I recently read that the culture of fashion has changed from where it was once ‘cool to be cruel’ to now where it is ‘cool to be kind’. I feel especially proud to announce tonight’s winner, who is a British designer leading on the global stage with vision and creativity, but also with incredible kindness.” – The Duchess of Sussex presents @clarewaightkeller with her award for British Designer of the Year – Womenswear at the @britishfashioncouncil Fashion Awards. The award recognised Clare Waight Keller’s formidable contribution as a British fashion designer to the industry this year and was decided by a panel of over 2,000 international industry experts. Clare is the Creative Director of International fashion house @givenchyofficial.

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Victoria i David Beckham, Rita Ora i Kendal Jenner bili su neprijatno iznenađeni kada se pojavila Meghan čije je obezbjeđenje bilo prilično grubo prema njima, sklonivši ih s puta kuda je Meghan preolazila. Ubrzo nakon dolaska, Meghan je izašla na scenu nakon čega se govorom obratila publici što je naišlo na opšte oduševljenje prisutnih. Ipak, “zvijezde” večeri koje su ostale po strani smatrale su da im je vojvotkinja nepravedno oduzela “show” te da zbog nje nisu bili u mogućnosti obratiti se publici, nakon čega su demonstrativno napustili ceremoniju.

Obezbjeđenje kraljevske porodice napravilo je svojevrstan kordon oko nje i nije nikome dozvoljavalo da joj se približi, a prisutni fotoreporteri nisu uspjeli napraviti kvalitetne fotografije budući da su bili prilično daleko od vojvotkinje. Čak su i fotografije objavljene na zvaničnim stranicama društvenih mreža “British Fashion Awarda” na kojima se nalazila Meghan, ubzo uklonjene iz nepoznatih razloga. Mediji u Britaniji smatraju da je svojim posljednjim potezom Meghan dokazala da je trenutno najpoznatija javna ličnost na svjetskoj sceni.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti