Šta otkriva govor tijela Melanije i Donalda Trumpa

Piše: Redakcija

Na prvi pogled bi se reklo da je u njihovom životu sve savršeno. Iako na gotovo svim fotografijama Melania i Donald Trump imaju prekrasan osmijeh nije sve onako kako izgleda. Ako je vjerovati stručnjacima za govor tijela, u njihovom odnosu ima svega, samo ljubavi ne.

Ostalo je još samo devet dana do Božića pa je prvi par Amerike pozirao za službenu božićnu čestitku. Idalje su postavljeni crveni borovi u Bijeloj kući, ali je par pozirao ispred tradicionalnih borova. Ono što je svima zapalo za oko jeste njihov širok osmijeh te da se drže čvrsto za ruke, te je taj čin izazvao mnogo pažnje.

Stručnjaci za govor tjela odmah su prokomentarisali kako samo na izgled sve izgleda savršeno. Za InStile Patty Wood, stručnjakinja za govor tijela prokomentarisala je ovu fotografiju.

https://www.instagram.com/p/BrlKCUrH0-3/

– Ako se dobro zagledate u fotografiju, jasno se mogu vidjeti tenzije između Melanije i Donalda Trumpa. Njihovo tijelo stoji u uspravnom položaju i niti milimetar nisu nagnuti jedno prema drugom, što bi inače svaki par napravio. Na ovoj fotografiji to uopšte ne postoji – kazala je Patty Wood.

https://www.instagram.com/p/Brk4GuRnoQk/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti