Ko je imao najljepšu haljinu ovogodišnjeg Emmyja?

Piše: Redakcija

Serije “Breaking Bad” i “Moderna porodica” proglašene su najboljim serijama na 66. dodjeli nagrada Emmy, najprestižnijih američkih televizijskih nagrada, održanoj u ponedjeljak u Los Angelesu.

Veliku pažnju medija izazvala je očekivano Sofia Vergara, glavna ženska zvijezda serije “Moderna porodica”, ali ne zbog priznanja, već stoga što je na dodjelu Emmyja došla bez dečka Joea Manganiella.

– On je stvarno seksi. Zbog toga ga nisam povela na dodjelu. Preseksi je, previsok, zauzima previše prostora i zbog toga sam mu rekla: ˝Slušaj Joe, nemoj doći˝ – izjavila je Sofia Vergara (42).

Poznata glumica na crvenom tepihu je zablistala u bijeloj haljini modne kuće Roberto Cavalli, a imala je i razloga za slavlje s obzirom da je serija “Moderna porodica”, u kojoj ona glumi, osvojila Emmy za najbolju humorističnu seriju.

Osim nje, pažnju na crvenom tepihu su izazvale još i trudna Hayden Panettiere, kao i Heidi Klum i Christina Hendricks.

Pogledajte najljepše haljine s crvenog tepiha

[nggallery id=500]

[nggallery id=501]

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti