Lindsay Lohan: Pokazala nove, bujne usne

Piše: Redakcija

Karijera Lindsay Lohan puna je uspona i padova. 2007. godine, Lohan je uhvaćena kako vozi pod utjecajem droge i alkohola, te u nekoliko navrata provodi vrijeme u klinikama za odvikavanje od droga i alkohola. Od 2007. godine do danas, Lindsay je gostovala u nekoliko popularnih serija, snimila nekoliko filmova od kojih je najpoznatiji film Robert Rodriguez, Machette. Također snima televizijski film pod nazivom Liz & Dick, gdje glumi Elizabeth Taylor. 2014. godine Oprah snima dokumentarnu seriju o životu mlade glumice za svoju televizijsku kuću “OWN”, dok 2015. godine seli u London gdje glumi u pozorišnoj predstavi “Speed The Plow”.

Čini se kako Lindsay Lohan i dalje slavi Božić. Njeni poroci su bili alkohol i tulumarenje, a sada je to sve odlučila pretvoriti u biznis.

Paparazzi su je snimili u božićnom šopingu u New Yorku. Glumica je s prijateljima obilazila trgovine. Ono što je ponosno pokazivala svoje ružne Gucci patike, Lindsay je pokazala i svoje bujnije usne. Očito je kako je glumica bila na filerima.

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti