Mirjana Hrga postala savjetnica hrvatske predsjednice

Piše: Redakcija

Bivša novinarka HTV-a, Nove TV, Al Jazeere Balkans i RTL-a, Mirjana Hrga imenovana je od predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarević za savjetnicu za strateške politike, odnose s Hrvatskim saborom i Vladom Republike Hrvatske.

Više od godinu je prošlo otkako novinarke Mirjane Hrge nema na malim ekranima. Tada je pronašla novi izazov u karijeri i na Lošinju kupila ruševnu kuću te je pretvorila u luksuznu vilu koju iznajmljuje. Ljetos je za goste prvi put brinula sa svoje brodice usidrene u obližnjoj marini te nije krila koliko je sretna na otoku, u suživotu s prirodom. Jednom prilikom je izjavila da joj se novinarstvo zgadilo, te da se više neće baviti javnim poslom, no čini nam se da joj se želja nije ispunila, i da ćemo Mirjanu još gledati na malim ekranima. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti