Nakon otkaza: Mourinho prevario suprugu sa 14 godina mlađom TV reporterkom

Piše: Redakcija

Prašina oko odlaska Josea Mourinhoa sa klupe “Manchester Uniteda” još se nije slega, a slavni fudbalski trener našao se u sred skandala zbog ljubavnice sa kojom je varao suprugu dok je obavljao funciju trenera “Crvenih đavola”.

Mourinho koji je već 30 godina u braku sa Matildom Fariaom, sa kojom ima dvoje djece, kćerku Matilde i sina Jose Maria, britanski mediji navode da Mourinho ima ljubavnu aferu sa 14 godina mlađom Prue Carter Robinson. INače, radi se o 41-godišnjoj devojci koja radi kao reporterka “The Sun”. Prema nekim tvrdnjama, njih dvoje su se upoznali još dok je bio trener Real Madrida, a kada se preselio u Manchester, ostali su u kontaktu.

Ono što je svima zapalo za oko jeste podatak da se Mourinho u javnosti rijetko pojavljuje sa suprugom, o kojoj se vrlo malo zna. Za vrijeme njegovog boravka u Manchesteru, ona je sa djecom živjela u Londonu, gdje Mourinho posjedujue kuću koju je kupio još dok se nalazi na klupi “Chelsea”. Tokom prošle godine, Matilda je imala dvije operacije usljed zdravstvenih problema, kada je Mourinho u dva navrata napuštao Munchester i putovao do Portugala.

Pročitajte još