Messi poručio Djed Mrazu: Čekamo te!

Piše: Redakcija

Fudbaler Barcelone i kapiten argentinske reprezentacije Lionel Messi, u društvu svoje porodice dočekat će predstojeće novogodišnje praznike, a posebno za tu priliku, fudbaler je priredio pravu novogodišnju atmosferu u svome domu. Messi, njegova supruga i njihova tri sina pozirali su fotografu odjeveni u novogodišnje pidžame, dok se iza njih nalazila prekrasna jelka. Messijevi mališani bili su oduševljeni što je njihova porodica ponovo na okupu, a ponosni otac za mališane je pripremio nekoliko iznenađenja.

View this post on Instagram

FELIZ FELIZ FELIZ NAVIDAD❤️

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo) on

-Sretni, sretni, sretni praznici- poručio je Messi svojim fanovima.

Sjajni napadač i ovog puta je dokazao da pored fantastične karijere tokom posljednjih godina, najviše uživa kada je njegova porodica na okupu, a u jednom intervjuu koji je nedavno dao za argentinske medije, Messi je rekao kako mu njegova porodica čini najveću radost i ujedno je smatra svojim najvećim životnim uspjehom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti