Totalno opušteni: Kako su holivudske zvijezde proslavile Božić

Piše: Lejla Bejdic

Božić označava period kada se provodi s porodicom, pripremaju se kolači, odmaraju se u jednostavno uživaju u zimskoj čaroliji. Većina vrijeme provodi u pidžamama, a ni holivudske zvijezde nisu ništa drugačije. Pogledajte kako to izgleda kada se totalno opuste u društvu porodice.

 
Will Smith ove je godine nadmašio sve celebove. Na Božić je bio obučen u outfit vilenjaka, a pridružila mu se cijela porodica.
Will Smith ove je godine nadmašio sve celebove. Na Božić je bio odjeven u outfit vilenjaka, a pridružila mu se cijela obitelj.
 
Justin Timberlake Božić je proveo s Jessicom Biel, a par se potrudio napraviti preslatku fotografiju s Mickey Mouseom. Međutim, nije otkrio gdje se tačno nalaze.
Justin Timberlake Božić je proveo s Jessicom Biel, a par se potrudio napraviti preslatku fotografiju s Mickey Mouseom. Međutim, nije otkrio gdje se točno nalaze.
 
Mariah Carey postala je sinonim za Božić zahvaljujući hitu ‘All I want for Christmas.’ Upravo zato ne čudi da i sama slavi Božić sa stilom – ovaj je put posjetila Djeda Mraza
Mariah Carey postala je sinonim za Božić zahvaljujući hitu 'All I want for Christmas.' Upravo zato ne čudi da i sama slavi Božić sa stilom - ovaj je put posjetila Djeda Mraza
 
Nicole Kidman ovaj je Božić provela u društvu supruga Keitha Urbana, a čini se da djeca nisu bila uz nju.
Nicole Kidman ovaj je Božić provela u društvu supruga Keitha Urbana, a čini se da djeca nisu bila uz nju.
 
Porodica Reese Witherspoon izgleda savršeno na fotki koju je glumica podijelila, a ne možemo ne uočiti koliko djeca liče na mamu.
Obitelj Reese Witherspoon izgleda savršeno na fotki koju je glumica podijelila, a ne možemo ne uočiti koliko joj djeca sliče.
 

Pročitajte još