U devetom mjesecu trudnoće manekenka izgleda nevjerovatno

Piše: Redakcija

Manekenka Lily Aldridge važi za jednu od najatraktivnijih žena u svijetu mode. Lily je ove godine propustila godišnju reviju “Victoria’s Secret” zbog trudnoće, a narednih dana ulazi u deveti mjesec trudnoće, no sudeći prema njenom izgledu, to se ne bi moglo reći.

View this post on Instagram

Wishing you a Merry Christmas ❤️🎄🎅🏽

A post shared by Lily Aldridge (@lilyaldridge) on

Na fotografijama koje skoro svakodnevno objavljuje na svom Instagramu, LIly izgleda savršeno, dok njeni brojni fanovi komentarišu kako izgleda neodoljivo, te da se na njenom licu ne može primjetiti umor niti podočnjaci.

Lily je već 7 godina u sretnom braku sa frontmenom benda “Kings of Leon” Calebom Follovillom, a već imaju kćerkicu Dixie. Caleb i Lily još uvijek nisu saopštili kojeg spola je beba koja na svijet dolazi krajem januara naredne godine.

View this post on Instagram

34 Weeks 🕊

A post shared by Lily Aldridge (@lilyaldridge) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti