Upoznajte lijepu Kristinu: Ona je Marinova najveća podrška

Piše: Redakcija

Osim savršenih forhenda, beckhenda, servisa, kamere svjetskih televizija sinoćnjeg finala US Opena bile su uperene i u djevojku pobjednika Marina Čilića, Kristinu Milković. 24-godišnja ljepotica iz Dubrovnika godinama je najveća Marinova podrška, a to je naročito bila sinoć kada je igrao najvažniji meč u dosadašnjoj teniskoj karijeri.

Prije četiri godine, proglašena je najseksi Dubrovkinjom, a osim svojim atraktivnim izgledom, Marina je osvojila i inteligencijom. Naime, nedavno je za hrvatski magazin Story Čilić izjavio kako mu je upravo Kristina najveća podrška i privatna psihologinja kojoj se obraća u najvažnijim trenucima, a koja mu je i na raspolaganju 24 sata dnevno.

O Kristini već pišu i inozemni mediji. I ako ste gledali Marinov meč protiv Nishikorija na CBS-u, mogli ste primijetiti i kako se TV kamere nebrojeno puta „okreću“ prema njegovom boksu na tribinama. Tamo je uz njegovog trenera Gorana Ivaniševića sjedila i Kristina.

Čilić i Milković zajedno su pet godina. U januaru ove godine pobjednik US Opena je izjavio da uprkos činjenici da su toliko godina zajedno, on još uvijek ne razmišlja o braku.

[nggallery id=509]

Pročitajte još