Sandra Bullock ima ideju kako odabrati voditeljski par za dodjelu Oscara

Piše: Redakcija

Nakon što je poznati glumac Kevin Hart zbog svojih homofobnih komentara ostao bez uloge voditelja programa dodjele Oscara, poznata holivudska glumica Sandra Bullock odlučila je predložiti ideju koja bi mogla pomoći organizatoru odabrati savršeni voditeljski par. Sandra je izjavila kako bi najbolje bilo kada bi se iz publike nasumično odabralo dvoje glumaca koji bi putem telepromtera čitali tekst sa imenima dobitniga prestižne nagrade.

View this post on Instagram

#sandrabullock

A post shared by Sandra Bullock (@sandra.bullock.official) on

Glumica je dodala kako bi ovo sigurno bila veoma dobra ideja, rekavši kako bi se u ulozi voditelja snašao bilo koji glumac. Tokom nekoliko humanitarnih zabava koje je organizovala na svom imanju, Sandra je prethodnih godina primjenila pomenutu ideju što se dopalo njenim brojnim prijateljima, koji su sigurni kako bi dodjela Oscara bila mnogo zanimljivija ukoliko bi organizatori podržali njenu ideju.

View this post on Instagram

#sandrabullock

A post shared by Sandra Bullock (@sandra.bullock.official) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti