Pojavio se na sudu: Kevin Spacey negirao optužbe

Piše: Redakcija

Američki 59-godišnji glumac Kevin Spacey pojavio se na sudu na otoku Nantucket zbog optužbi da je seksualno zlostavljao 18-godišnjaka. Glumac se, kako saznaju strani mediji, izjasnio da nije kriv. Naime, kako je tvrdila bivša voditeljica vijesti Heather Unruh glumac Kevin je seksualno zlostavljao njenog sina 2016., u restoranu u Nantucketu. Tvrdila je da se sve to desilo nakon što mu je kupio alkoholno piće, iako nije imao 21 godinu, što je u Americi legalna dob za konzumiranje alkohola.

Glumčev advokat, Alan Jackson za vrijeme saslušanja pokušavao je pronaći rupe u zakonu, te isticao kako tinejdžer nije odmah potvrdio te tvrdnje. Ukoliko bi se dokazala krivica, glumac bi iza rešetaka mogao provesti pet godina.

Podsjećamo, glumac je dobitnik dva Oscara, a nakon što se deklarisao da je gay potpuno se povukao iz medijskog života. Više ne uživa u pažnji medija kao što je to ranije bio slučaj, a posljednji put kada su ga fotografi mogli uhvatiti bio je u rehabilitacijskom centru u Arizoni krajem 2017., kojeg je napustio nakon samo tri dana.

View this post on Instagram

#BookHeaven at Caravan Book Store in #dtla

A post shared by Kevin Spacey (@kevinspacey) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti