Kćerka poznatog repera priznala: Moj otac je monstrum

Piše: Redakcija

Kćerka poznatog američkog repera R Kellyja, Buku Abi, objavila je na svom Instagramu potresnu ispovjest kojom je sve uznemirila. Buku, čije je pravo ime Joann Kelly, izjavila je da se osjeća jako loše te da je potresena zbog činjenice da je njen otac jako loša osoba. Ona je u svom postu za koji kaže kako ga je pisala tri dana, svjesna strašnih stvari koje je njen otac radio drugim ženama, nazvavši ga monstrumom.

https://www.instagram.com/p/BsKPqkqhxUy/

-To što se nisam oglašavala ranije ne znači da ne saosjećam. Osjećala sam pritisak da se oglasim povodom mentalnog, fizičkog i emocionalnog zlostavljanja djevojaka, ali to nisam radila zbog svog psihičkog stanja- napisala je Abi.

https://www.instagram.com/p/BqiccJnhVi-/

Ona je dodala kako već godinama ona, njena majka i braća nemaju nikakav odnos sa slavnim reperom, upravo zbog toga što je godinama zlostavljao njenu majku, kao i mnoge djevojke koje je smatrao seksualnim robinjama. Najteže joj je bilo kada se saznalo da je R Kelly bio umješan u skandal i zlostavljanje maloljetnih djevojaka, zbog čega je njena porodici trpila veliki pritisak i prijetnje.

https://www.instagram.com/p/Bri3sEYhEn0/

-Nikada ne bismo podržali ili bili dio bilo čega negativnog što je R Kelly uradio u svom životu i što nastavlja da radi. To čudovište o kojem mi pišete stalno, je moj otac. Vjerujte, svjesna sam ko je on. Rasla sam uz njega. Razlog zašto ne pričam s njim ili govorim o njemu je zbog mog duševnog mira- izjavila je Buku Abi.

https://www.instagram.com/p/Bpi2BmlhUve/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti