Bruce Willis i Demi Moore: Otkriven razlog njihovog razvoda

Piše: Redakcija

Jedna od ljubavi koje su rođene na crvenom tepihu jeste i ona poznatog holivudskog para, Demi Moore i Brucea Willisa. Od njihovog prvog sustreta prošla su samo četiri mjeseca kada su stali na ludi kamen. Mediji su se od tog trenutka okrenuli pisanjima da njihov brak i nece baš dugo trajati, ali papire za razvod su predali tek 13 godina kasnije. Iako je razvod bio neminovan, par je ostao u dobrim odnosima, te se zajedno pojavljuju na svim događajima ali idu i na zajednička putovanja.

View this post on Instagram

👪

A post shared by tallulah (@buuski) on

Po zvaršetku razvoda, nikad se nije saznao razlog zbog kojeg su odlučili razoriti svoj brak. Mediji su nagađali šta bi to mogao biti razlog ali on je dugo ostao nepoznat.

– Šta je točno brak? Pa ne postoji žena koja može zadovoljiti prirodni nagon koji se želi razmnožavati. Taj nagon ne nestaje samo zato što imaš troje, desetero ili stotinu djece. Sav trud je uzaludan jer mi smo životinje. Mi smo samo magarci u potrazi za hranom, ali i željni da svaku ženu koju ugledamo želimo odvesti u krevet. To je jednostavno programirano u našem genetskom kodu izjavio je jednom prilikom Bruce.

https://www.instagram.com/p/BsFBMvtAqip/?utm_source=ig_embed

Očito je ovo bio dovoljan razlog da on i Demi stave tačku na njihov brak. Kao što se to moglo vidjeti u medijima ali i njihovim objavama na društvenim mrežama ovaj par i dalje vrijeme provodi zajedno. Glumica je trenutno u vezi sa srbijanskom stilisticom, a Bruce je to prihvatio i podržava ih u njihovoj vezi.

View this post on Instagram

Im lol

A post shared by tallulah (@buuski) on

Pročitajte još