Tom Hardy dobio sina, a ime je dobio po čuvenom liku iz filma

Piše: Redakcija

Holivudski glumac Tom Hardy i glumica Charlotte Riley dobili su sina kome su dali veoma zanimljivo ime. Poznati glumac tako je po treći put postao otac budući da iz prethodnog braka sa glumicom Rachel Speed ima desetogodišnjeg sina Louisa. Kako tvrdi izvor blizak paru, Tom je presretan činjenicom da je njegova kći dobila dugoočekivanog brata. Isti izvor navodi kako su Tom i Charlotte sinu dali ime Forrest, po liku iz filma “Forrest Gump” koga tumači čuveni holivudski glumac Tom Hanks. Ovo je ujedno bila velika Charlottina želje, budući da se radi o njenom omiljenom filmu.

-Oboje su presretni prinovom, a dijete već sad jako liči na Toma. Nazvali su ga Forrest, po filmu “Forrest Gump” i velikoj ulozi Toma Hanksa- izjavio je neimenovani izvor za britanski “The Sun”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti