Severina otputovala na odmor u majici koja košta pravo bogatstvo

Piše: Redakcija

Pjevačica Severina ne prestaje da oduševljava svoje fanove, a nakon atraktivnih fotografija koje su nastale na odmor na egzotičnim Maldivima, Severina je odlučila krenuti dalje, pa je tako objavila fotografiju sa aerodroma u Dohi gdje pozira u majici poznatog svjetskog modnog brenda. Severina je u ležernoj kombinaciji pozirala pred kamerom objektiva, a svi su mogli primjetiti prelijepu majicu koju je nosila. Naime, radi se o kreaciji brenda “Dolce&Gabbana” koja u slobodnoj prodaju košta više od 2 hiljade konvertibilnih maraka.

Mnogima je Severinina “krpica” zapala za oko, a njeni fanovi ocjenili su kako je Severina i ovoga puta izabrala savršenu kombinaciju, a bilo je i onih koji tvrde kako njoj uopšte nisu potrebne skupe stvari kako bi izgledala savršeno.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti