Lady Gaga u suzama: Slomljena sam, moje miljenice više nema

Piše: Redakcija

Pjevačica i glumica Lady Gaga na sinošnjoj dodjeli nagrada “Critics’ Choice Awards” osvojila je prestižnu nagradu za najbolju žensku ulogu u prethodnoj godini. Takođe, Gaga je dobitnica i nagrade za najbolju pjesmu, za numeru iz filma “A Star Is Born”, za koju je istakla kako se radi o njenoj omiljenoj pjesmi u dosadašnjoj karijeri. Kao i mnogo puta do sada, Gaga se zahvalila svom filmskom partneru, Bradleyju Cooperu, a tokom govora, pjevačica nije mogla sakriti suze.

https://www.youtube.com/watch?v=v4FXxJxmrHM

-Ti si magično ljudsko biće. Nikad s rediteljem i glumcem nisam osjetila ono što sam osjetila s tobom- kroz suze je rekla pjevačica.

Ipak, pjevačica je otkrila zbog čega se zaista rasplakala, te dodala kako već nekoliko dana ne može iskontrolisati emocije budući da je tokom dodjele prestižne nagrade do nje stigla vijest koja ju je u potpunosti rastužila.

View this post on Instagram

Goodbye, my angel 💔

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

-Počastvovana sam i blagoslovena što sam osvojila dvije nagrade, za najbolju pjesmu i glumicu, zajedno sa Glenn Close. Srce mi je pucalo od ponosa, ali me je rastužila vijest koja me zatekla nakon dodjele, da moj dragi anđeo, kobila Arabela umire. Žurim da se oprostim sa njom. Njeno ime znači “predajte se molitvi”. Uvijek je bio prekrasan konj, naše duše su jedno. Kad je nju boljelo, i mene je bolelo- kroz suze je rekla Gaga.

Nakon svečane ceremonije pjevačica je ubrzo napustila pozornicu i do kraja večeri nije se pojavljivala na gala zabavi koja je uslijedila nakon ceremonije.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti