Mel B: Treniram noću dok djeca spavaju

Piše: Redakcija

Pjevačica Mel B otkrila je svojim fanovima kako već 20 godina svakodnevno praktikuje rane jutarnje treninge koji što joj je omogućilo da i nakon tri trudnoće izgleda savršeno. Mel je na svom Instagramu objavila fotografiju još iz perioda kada je sa grupom “Spice Girls” bila na samom vrhu muzičkih top lisit, dodavši kako je ovom fotografijom željela poslati poruku svim djevojkama da se svakodnevni rad na sebi i te kako isplati.

https://www.instagram.com/p/BsgZKrpH-_V/

-Toliko je dobar osjećaj kada osjećate unutrašnju promjenu koja rezultira spoljašnjim vidljivim rezultatima- napisala je Mel na Instgramu.

Ona se izvinila svom ličnom treneru što ponekada pretjeruje te ga često budi rano u jutro kako bi trenirali. Buđenje u 4:30 za Mel ne predstavlja problem, već prednost jer kako sama kaže, tada vlada opšti mir u kući, te dodaje kako nakon napornog treninga uvijek sprema doručak za svoju djecu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti