Novosti

Oduševila Britance: Meghan Markle obučena u omiljenu modnu kombinaciju priceze Diane

Jednim nesvakidašnjim potezom Meghan Markle izazvala je veliku pažnju britanske javnosti, a odjevnom kombinacijom u kojoj se nedavno pojavila, oduševila je brojne fanove, posebno kada se radi o poštovaocima lika i djela princeze Diane. Iako to niko nije očekivao, Meghan se u javnosti pojavila u odjevnoj kombinaciji koja u mnogome podsjeća na stil koji je dugi niz godina njegovalqa bivša britanska princeza Diana.

No, kako tvrdi princeza od Sussexa, Diana je oduvijek predstavljala primjer otmene i uvijek skladno obučene žene koja je bila uzor damam širom planete, pa je samim tim, i izbor kombinacije boja, ljubičaste i crvene, za Meghan bio sasvim očekivan potez.

Poznato je da su ove boje ujedno bile i omiljene boje princeze Diane koja je dugi niz godina, isticala kako je težnja ka jednostavnosti, upravo težnja ka savršenstvu što je za nju ujedno bio i životni moto. Posljednjih nekoliko sedmica, tabloidni mediji nisu bili naklonjeni princezi od Sussexa, pa mnogi tvrde, kako je Meghan ovim modnim potezom željela kupiti naklonost britanske javnosti.

Pratite nas na društvenim mrežama