Jelena Đoković: Prešla sam preko svega kako bih bila s Novakom

Piše: Redakcija

Prije nego je upoznala Novaka Đokovića, njegova supruga Jelena, živjela je sasvim običnim životom, daleko od očiju javnosti. Iako danas veoma uspješna i poslovna žena, Jelena je kao i mnoge druge djevojke, tokom studija u Italiji živjela prilično skromno. I sama kaže kako su studentski dani znali biti jako teški, te da je nakon što je stupila u vezu sa Novakom, vodila pravu borbu i bila na životnoj raskrsnici. Ipak, uspjela je biti svoja i raditi na sebi, te uskladiti brojne obaveze i održati izuzetno tešku vezu, budući da je Novak često putovao te su njihovi susreti bili jako rijetki.

View this post on Instagram

Hello from Doha! The new blog post is on my website, link in Stories 🧚‍♀🙋🏼‍♀ You’ve been asking for some tips and tricks on health and nutrition so I decided to simply share how my journey towards health started. I'm only sharing my experience (not actual tips/tricks since I'm not an expert!) and I wonder what has helped you on your own wellness journey, so please share in comments 🥰 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Zdravo svima iz Dohe! Nadam se da vam je lepo počela godina i da se radujete predstojećim Božićnim praznicima 🎄Danas na mom blogu možete da pročitate kako sam počela da učim o zdravlju i ishrani i kuda me je taj put naveo 👩‍💻 Pišite u komentarima kakva su vaša iskustva i preporuke pa da zajedno učimo i rastemo 🤓😘

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

-Uoči ispita sam meditirala, jer me je hvatala velika panika da nešto ne zaboravim i ne dobijem lošu ocjenu. Taj strah je uvijek bio uvećan pred evaluaciju koju svi stipendisti imaju, ako nisi položio sve ispite sa određenim ocjenama, gubiš stipendiju. A kod mene bi to značilo, gubiš stipendiju i vraćaš se kući, jer moji ne bi mogli da finansiraju studije u inostranstvu- izjavila je Jelena.

Jelena dodaje kako je studentski život bio prilično težak, ali je ona bila svjesna svoje pozicije i ciljeva kojima je težila. Hranila se uglavnom u menzi, dodavši kako hrana i nije bila baš kvalitetna ali su obroci bili redovni. Nije bila u prilici mnogo da bira, što joj je mnogo pomoglo u životu, jer je svaku priliku vidjela kao šansu.

-Slobodno vrijeme sam planirala sa Novakom. Morala sam da unaprijed spremam ispite, da bih mogla usred semestra da uzmem neki produženi vikend i vidim se sa njim. Da nisam bila organizovana, vjerovatno nikada ne bismo ostali zajedno, jer on svakako nije mogao da pravi velike kompromise pošto se već profesionalno bavio tenisom- rekla je Jelena.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti