Heidi Klum odlazi u penziju: Nakon 16 godina stigla nasljednica

Piše: Redakcija

Poznata manekenka i TV lice Heidi Klum nakon 16 sezona više neće biti voditeljka čuvenog reality programa “Project Runway” u kome se takmiče mladi dizajneri. Heidi će tako nakon 16 godina sjajnog rada zamijeniti 27-godišnja manekenka Karlie Kloss kojoj neće biti nimalo lako sjesti na “užarenu” stolicu i nositi se sa najvećim imenima iz svijeta modelinga.

U promotivnom videu u kojem se najavljuje nova sezona koja startuje u martu, možemo vidjeti Karlie koja je preuzela ulogu glavne voditeljice izuzetno popularnog show programa. Pored Heidi, još jedno dobro poznato lice napustit će ovaj show, a radi se o Timu Gunnu koji je prethodnih godina bio jedan od članova žirija. Na njegovo mjesto dolazi 33-godišnji dizajner i pobjednik četvrte sezone popularnog showa, Christian Siriano.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti