Kate Hudson objavila fotografiju na kojoj pozira ošišana do glave

Piše: Redakcija

Američka glumica Kate Hudson pokazala je na svom Instagramu fotografiju na kojoj je primjetna velika razlika u njenom outfitu u periodu od deset godina. Dobitnica Zlatnog globusa i filmskih hitova “Raising Helen”, “The Skeleton Key”, “Nine” i “You, Me and Dupree” pridružila se brojnim poznatim ličnostima koje su prihvatile zanimljiv izazov, “10 Year Challenge” i pokazala kako je izgledala prije dest godina, a kako izgleda danas.

Glumica se za potrebe snimanja jednog filma ošišala do glave, što joj se dopalo te je tu frizuru nastavila nositi i dalje. Ipak, Kate se tokom protekle godine predomislila i pustila kosu da raste, a film koji je snimila prije više od godinu dana, još uvije nije dočekao svjetlost dana.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti