Kćerka poznatog glumačkog para prijeti da postane natraženiji svjetski model

Piše: Redakcija

Ime Delilah Belle od nedavno je postalo najtraženiji pojam u svijetu modelinga, a agenti brojnih svjetskih modnih kuća naprosto su poludjeli za ovom ljepoticom koja je posljednjim fotografijama nastalim na plažama Meksika, izmamila uzdahe mnogih muškaraca.

View this post on Instagram

They look like sisters!! 😍😍😍😍😭😭

A post shared by SUEDE BROOKS NEWS 😍 (@suedebrooksnews) on

Da je zaista riječ o velikom potencijalu Delilah je pokazala kada je u bikiniju uhvaćena okom paparazza kako u društvu prijateljice uživa na pjskovitim plažama. Iako se o mladoj manekenki u početku nije mnogo znalo, novinari su otkrili da se radi o kćerki poznatog glumačkog para Harryja Hamlina i Lisse Rinne, a mnogi su mišljenja kako je mlada manekenka pokupila najbolje gene svojih roditelja.

https://www.instagram.com/p/BqwEUWdju3u/

-Nikada nisam razmišljala o tome, ali Instagram je učinio da se to desi. Postavljala sam svoje slike, i agencije su mi slale poruke tipa: “Želimo da te predstavljamo”. Eto, tako je počelo”- rekla je mlada manekenka.

https://www.instagram.com/p/BsI6VpygCoN/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti