Jelena Karleuša se ipak razvodi?

Piše: Redakcija

Prema posljednjim pisanjima srbijanskih medija, suprug pjevačice Jelene Karleuše, Duško Tošić je već kontaktirao advokata zbog razvoda braka. 

Navodno, Duško ne želi oprostiti Jeleni aferu s fudbalerom Ognjenom Vranješom. 

– Kada je krenula cijela ta priča o skandalu, svi mi koji dobro poznajemo Duška rekli smo da će sve proći kao da se nije ni dogodilo ako se ne pojave dokazi. Ipak, isplivale su fotografije, snimke i poruke te je cijela Srbija vidjela njegovu golu ženu s klincem koji je u nogometnom svijetu rangiran kao lijevo smetalo. Samo dan nakon toga izašle su one poruke gdje govori ljubavniku da supruga gleda kao brata, a zatim do detalja opisuje perverzni seks koji želi. E tu je puklo – rekao je za “Kurir” Duškov bliski prijatelj i bivši suigrač koji je otkrio da mu je on nekoliko sati prije nego što su u javnost procurile navodne Karleušine poruke Vranješu u povjerenju tražio kontakt advokata za razvode. 

View this post on Instagram

Take me back #maldives

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti