Milijarder Richard Branson savjetuje: Radnici trebaju uzeti godišnji kad hoće i koliko god vremena žele, to neće štetiti firmi!

Piše: Redakcija

Svi koji su pročitali knjigu “The Virgin Way: Everything I Know About Leadership”, misle da je milijarder Richard Branson najbolji šef koji postoji na svijetu.

Naime, on je u spomenutoj knjizi, čiji je on sam autor naglasio da bi svaki radnik sam trebao odlučiti kada će na odmor i koliko vremena će provesti na odmoru.

– Zaposlenicima je ugodnije da uzmu odmor kada god požele zato što na taj način ne rade štetu sebi, svome timu, a ni kompaniji. Imam prijatelja koji radi u kompaniji koja je napravila istu stvar i nije bilo nekog značajnog pomaka unazad, baš naprotiv – prenosi Bransonove riječi abcNews.

Branson nije prvi milijarder koji se zalaže za fleksibilnije vrijeme između privatnog i poslovnog života.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti