Eva Longoria: Na snimanje sa sinom

Piše: Redakcija

Prije nešto više od šest mjeseci glumica Eva Longoria se ostvarila u ulozi majke, a ta joj uloga itekako prija. Njen sin Santiago potpuno je promjenio njen život ali i u njega unio ogromnu radost. Kolika je za nju sreća njen sin ona svakodnevno pokazuje svojim fanovima na Instagramu, iz trenutka u trenutak ona sve više uživa. Iako se vratila snimanju dramske serije „Grand Hotel“, ona se ne odvaja od sina jer s njim želi provesti svaki slobodan trenutak, pa ga je zato povela i na snimanje.

Moramo priznati da su na setu uživali oboje, ali i ostatak ekipe. Mnogi smatraju da će malenog Santiaga ovo potaknuti da se u budućnosti počne baviti glumom, ali pred njim je dug put pa nam to sotaje da vidimo u godinama koje dolaze.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti