Mariah Carey opet na sudu, sada ona tuži

Piše: Redakcija

U domu popularne pjevačice Mariah Carey bura još uvijek ne prestaje. Naime, sada je pjevačica tužila svoju bivšu asistenticu Liannu Azarian, jer ju je ona potajno snimala, a sada joj prijeti objavljivanjem privatnih fotografija i videa koji bi mogli narušiti njen ugled, prenijeli su američki mediji.

U tužbi stoji da Lianna nije bila dobra asistentica jer je u ime pjevačice kupovala gardarobu karticom koja joj je bila dodjeljena poslom, a ne privatnim troškovima. Na kraju 2017., pjevačica ju je otpustila neznajuć da ju je snimala po kući a kasnije se saznalo da je to uradila još za vrijeme svog boravka u pjevačicinoj kući. Neki od sadržaja čak je pokazala i svojim prijateljima.

View this post on Instagram

Festivating in St. Barth's! 🎉🦋

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

– Ako ikada dobijem otkaz, objavit ću snimke i zaraditi novac – kazala je tad Liana, koja je pjevačicu ucjenila sa tri miliona dolara ili će sve to objaviti, zbog toga ju je pjevačica sad i tužila.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti